Nu bytte jag utseende.


Trevligt. 
 
Jag hade din värme kvar i ryggen
Och jag såg dig överallt
Det var så det var.


Ännu ett försök att styra upp denna totalt bortglömda blogg.



Jag skriver aldrig längre och ingen läser men det bryr jag mig inte ett shit about för jag har tråkigt och detta ärett bra tidsfördriv. Efter bubbelspelet ( http://www.humorsajten.com/flash/bubblor.swf ) och att lägga upp massa bilder på Beatles i bilddagboken.

Just nu är jag väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, jätte, otroligt, mega, superglad för att vi har beställt biljetter till Mando Diao på Umeå Open den 28:de mars!
Och vet ni vad som gör det ännu coolare: DET ÄR SAMMA DAG SOM JAG SÅG DYLAN! Fast ett år senare! COOLLLLLLTTTTTTTT? I think so, yes.

På tal om Dylan borde de visa I'm No There i Umeå, det är dålig stil att INTE göra det! Vi är ju typ, Norrlands huvudstad eller något! Seriöst! Och inte Across The Universe heller! Jag tycker de borde skärpa sig! Jag borde ringa och tjata på dem.
Jag ska i alla fall se Control. Och PS I Love You. Och Juno. Och den där nya med Johnny Depp. Jepp. Hehe. Det rimmade.

Seeeeeeee hoooooow they ruuuuuuuuuuuuuuuun

Beatles för evigt. Yes, yes, yes.

Annars händer det inte mycket. Min kära kompis skall uppträda i Lycksele imorgon, något jag ser fram emot. Min andra kompis skall färga sitt hår rosa, något jag ser fram emot. Jag ska klippa håret. Något jag... Typ ser fram emot. Egentligen borde jag inte ha skrivit det för det skulle bli en överraskning för ALLA, men ingen läser ändå det här så det spelar no roll. Det kommer försvinna! Eller, typ halva, men det kommer bli skillnad. Och skönt, för jg börjar bli väldigt irriterad på det.
Det är tungt.
Långt.
Trassligt.
I vägen.
Jobbigt.
Irriterande.
Tråkigt.
Smutsigt.
Jag kommer nog inte ångre mig. Förhoppningsvis.

Så är det. That's the way the cookie crumbles. I like it, aha-aha!

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig.
Hur så?

RSS 2.0