---

upload pictures

GUD VAD KUL JAG HAR


Gif Created on Make A Gif

I've got nothing to say but it's okay






Insomnia

Min mor steg just upp för att göra sig iordning för jobbet och jag misstänker att jag kanske har sömproblem.
Ska kanske ta och sova nu. Godnatt.

When I was down you just stood there grinning

Bra covers:









Skatalites cover av Love Me Do som inte finns på youtube.

Covers som är så sjukt jävla dåliga att jag vill döda någon (exempelvis Bill Kaulitz, bryr mig inte vilken bror eller Gerard jävla Way):

Tokio Hotel - Instans Karma
Jonas Brothers - Hello Goodbye
My Chemical Romance - Desolation Row
Jag tänker inte länka till någon av dessa låtar för att de förtjänar inte någon lyssning. Vill ni tappa hoppet på mänskligheten så är detta tre ytterst bra first-class tickets to HELL.


Let's hope it's a good one without any fear

Juuuuulen är häääääääär och lyyser friiid på jorden

Jag är, som kanske känt, inte så värst förtjust i julen då det är en överdriven, materialistisk, köttätarhögtid. 
Min favoritdel av julen är att jag får lyssna på Beatles julskivor. Jag gör det kanske tre gånger per dag dessa juletider och det ger mig inga vanliga julkänslor, men de ger mig lite bilder av hur min favoritjul skulle se ut.
Det kan vara det bästa som hänt julen sedan, ja, Jesus föddes.



Jag önskar er alla ändå en mycket angenäm jul och det gör George, John, Paul och Ringo också

A MERRY MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR LET'S HOPE IT'S A GOOD ONE WITHOUT ANY FEAR
(WAR IS OVER IF YOU WANT IT)

Let's take our chance and fly away somewhere alone


Do everything for peace. Piss for peace or smile for peace

This fog that tells of gladness and laughter

Mitt lov har inte ens börjat än och jag är redan uttråkad och rastlös. Men skulle någon försöka göra något med mig skulle jag inte orka. Jag har en massa överskottsenergi men ingen ork att röra på mig.
Idag har jag sovit i mer än 12 timmar, men jag är inte utvilad. Jag har redan nått 100 rader på tetris och har därför ingenting annat att uppnå med detta lov.

Frågar mig själv vad det är jag längtat efter och kommer fram till att det är att få sova, men tiden där emellan är jag för orkeslös för att sova ännu mer.

Two fingers


Mysteriet med chokladkalendern

Den nionde december hände något väldigt speciellt. Min kära mor kom hem med en Barbiechokladkalander åt mig. Jag kunde inte blivit lyckligare och åt varsamt upp de nio chokladbitarna jag missat. Lät mina smaklökar skrika av förtjusning.

Det har nu gått 15 dagar av december, men jag har endast ätit 13 chokladbitar av himmelriket. Ni kanske undrar hur detta är möjligt? Sparar jag på dem för att få fler på julafton eller har jag helt enkelt tröttnat på chokladen?
Nej, mina vänner, det absolut värsta har hänt. Vi har en chokladtjuv i familjen. Alla säger sig vara oskyldiga, men ingen har de ett speciellt bra motiv.

Jag kommer hem efter att ha suttit 40 minuter på bussen och längtat efter min chokladbit nummer 15 (dagen innan var den också borta, men jag antog att jag varit glömsk och att jag faktiskt ätit den själv). Jag kliver in genom dörren och styr direkt mina steg mot kylskåpet och börjar det långa letandet på lucka 15.
När jag till slut hittat den, öppnad, börjar allting snurra. Jag försöker greppa någonting för att hålla balansen, men når bara ketchupflaskan. Jag faller mot marken och allting blir svart.
Jag vaknar en kvart senare av att min lillasyster står och fläktar mig med en solfjäder. Min hand tar direkt tag i hennes krage och jag drar ner henne mot mig.
"Var är min choklad?" skriker jag så hotfullt jag kan och stirrar henne mordiskt i ögonen. Hon ser förskräckt på mig och rycker på axlarna.
Jag tar mig upp på fötter, greppar chokladkalendern och sticker den framför näsan på henne.
"Jag åt upp hela min igår, varför skulle jag äta din?" säger hon och lämnar rummet.

Min far kommer hem och finner mig sittandes vid köksbordet, gråtandes över min chokladkalender. Chokladen är salt och den vackra rosa färgen har spätts ut av mina tårar.
"Har du tagit min choklad..?" frågar jag förtvivlat.
"Gissa tre gånger" säger min fader och lämnar även han rummet.

Till slut kommer min mamma hem och jag möter henne i dörröppningen.
"Ge tillbaka min choklad!" skriker jag och kastar den blöta kalendern på henne.
"Jag har inte tagit chokladen, jag köpte ju kalendern åt dig" säger hon och puttar till mig. Jag faller till golvet och svimmar.

Alltså, alla tre har motiv, mer eller mindre starka. Vi antar att jag inte fått en plötslig minnesförlust och faktiskt ätit upp de två saknade chokladbitarna, utan att jag har en TJUV i familjen!

Min lillasyster: har ätit upp hela sin egen kalender i förväg och är avundsjuk på mig, samt chokladsugen. Skulle dock kunna vara trött på choklad efter att ha ätit ungefär 12 stycken på en och samma gång.
Misstänktfaktor: 3/5


Pappa:
nekar aldrig fullt att han inte ätit upp dem, utan ber mig bara att gissa.
Misstänkfaktor: 4/5


Mamma:
har faktiskt en poäng i att det, trots allt, är hon som köpt kalender. Bara djävulen själv skulle då stjäla av mig. Dock kan hon se det som att hon betalat kalendern, och därför också chokladen. Alternativt sömngång.
Misstänktfaktor: 1/5


Vad får vi då ut av detta?
Jo, jag är väldigt chokladsugen, min pappa har mest troligt ätit upp chokladen och jag borde fan bli Ture Sventon, så detektivig som jag är.
Ska nu rigga upp en kamera i kylskåpet, samt köpa ett fingeravtryckskit. Imorgon skall tjuven in!


Let it fly in the breeze and get caught in the trees

En frisyr jag saknar:


En frisyr jag önskar att jag vågade skaffa:


Nu ser mitt hår ut såhär:

Och det är ingen frisyr alls. Den existerar endast för att jag inte vågar klippa mig, men om någon gett mig en rakapparat just nu hade jag gjort det utan att tveka.


()()()()()()()()()()() <-- gillar bubblor

Önskar att julen kunde komma lite snabbare så att den är över snart
Undrar om jag ska ge folk en Aladdin eller en Paradisask? Hmmmmmmm...
Vill inte sova men jag är trött och måste upp och titta på ett luciatåg imorgon men det är ok för sen är det klassest och det kommer äga!
Gillar min klass men hatar julen.
Önskar jag hade lite pengar och lite lust att köpa lite kläder, fast jag orkar inte konsumera mera för alla har blivit helt galna.
 

In the middle of a dream I call your name




Helvete vad jag älskar den mannen.

Get on up!

Jag vet inte varför jag inte sover.
Har inte varit utvilad på två veckor, jag är helt slut.
Den här helgen har jag i alla fall haft en god anledning till att inte sova. Jag har haft den bästa tiden på länge. Dova skratt och skrik och jag har inte varit hemma förrän söndag kväll.
Jag lägger liksom inte märke till hur mörkt det är ute när jag har andra runtom mig.
Snart är julstressen över och nyår nalkas. Den kommer att firas i Östersund med min vackra, vackra Ida. Vi två, 17 år bland glitter och fyrverkerier, därför att allting är magiskt när man är med Ida.         


Munspelsmagi

Could you save me some flowers for february?

Hon går längs den slaskiga vägen och försöker fånga snöflingor på tungan men de landar överallt förutom just där. Eyelinern smetas ut över hennes ögon och den sakta smältande sörjan letar sig längre ner i hennes skor. Hon sjunger där hon går, ingen hör henne bland träden och ljusstakarna, hon skriker ut texten som dunkar i hennes öron när godståget kör förbi och slår blåa gnistor runt sig.
Det är den sista dagen i november och den första riktiga snön faller. Det är fint, fastän det är blött.


RSS 2.0