Bara drömmer mig bort




But I crumble completely when you cry

05.55 
Minus 28 grader
En evighetslång bro, mitt ansikte domnar bort. Jag känner inte mina fötter och mina fingrar är vita av köld. Andedräkten fryser till is på halsduken, som är virad så hårt runt halsen att jag nästan kvävs. Motvind, motvind, motvind och såhär mycket har jag aldrig frusit tänker jag varje gång. Meterhöga snökullar som murar runt mig och det enda jag kan tänka är hur lång tid det kommer ta för dem att smälta.
Det är inte plogat än, så jag får vada mig fram och ytterdörren har fryst igen.




Yes, I'm with you my love


Idag har vi läst Hamlet och det blåser utomhus.
Mitt öra har en speciell kraft, det är SJÄLVLYSANDE! Dam-dam-dam! Vet inte varför det lyser så himla mycket, kanske något fyrliknande? Som Betlehemsstjärnan. Följ ljuset och hitta mig! MEN RÖR INTE MITT HÅR UTAN ATT FRÅGA!!! Sjukt obehagligt, OK?!

Brände mig på läppen när jag skulle suga av min lampa


Totally worth it

Nowhere plans for nobody

Lyssnar på Rubber Soul och chillar.
Tar kort på mina ögon för att... vet inte varför, men kul är det.

Det är helg men vad mer ska jag göra än att sova sova sova sova hela dagen och vara vaken vaken vaken hela natten.
Imorgon ska jag klippa mitt hår. Igen. För det växer sååååå himmmmllaaaa snaabbbttttttt men det är såååååå himmmlllaaaaaa snnnyyygggttt med min nya pikétröja och fina blåa slipover som jag fick hem idag av Bea.
JA VILKET NÖDVÄNDIGT INLÄGG SKRIVER BARA FÖR ATT JAG HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT och för att jag är så ensam och hela världen hatar mig. Såg på Hajen idag. Eller, bara slutet, men det är det som är bäst. Hajen 1 alltså. Nästan bättre special effects än tvåan för den sugerrrr!!! Låter som värsta insatta Hajenfanet här, men TVÅAN SUGER! Eller, den är bäst för den är så jävla dålig. Eller det kanske är trean...
Vem bryr sig om Hajen??? Inte jag! Tycker ni att det är tråkigt att läsa det här?
Lösning: Underhåll mig!

BEEPBEEPMMMMMMBEEPBEEPYEAAAAAAH
Peace out br0s!


Mina 15 minuter



När jag var 7 år var jag med i Aftonbladet. Det var den lyckligaste studen i mitt liv när kameran blixtrade till och jag visste att jag förevigats. Ni kan ju bara se hur exalterad jag är, hur jag dragit håret bakom öronen och petat upp glasögonen på näsan, bara för att tillfredställa er - mina fans.
Det var en artikel om banting, och det var här mitt allra kändaste citat föddes:
"När man bantar äter man inte så mycket mat. Det är dumt"
Några riktiga visdomsord från mig där. Jag var smart när jag var sju. Om ni inte tror mig så syns det väl på min nördiga look. Det var ingenting jag låtsades. Jag var faktiskt en av de första nördarna, sedan började alla härmas. Skitjobbigt.

Om jag fick åka tillbaka i tiden och uppleva ett ögonblick igen skulle jag utan tvekan välja den dagen då jag och mamma missade pendeltåget hem och mötte Olle Castelius på T-centralen i Stockholm.


BEWARE AMERICA






The Black Album

Lyssnar på Beatles bootlegs och tar en promenad i mitt tak

Har tappat greppet om min ork, lust och sömn. Vandrar mest runt i mitt tak och existerar till den minsta grad möjligt. Önskar jag kunde få ligga på golvet i Abbey Road studios och gå i deras tak istället för mitt repiga, knarrade sedtak som vilken dag som helst rasar in över mig och min endast-existens.

Mitt jullov

Jag spenderade mitt jullov i Östersund med min prinsessa Ida och Kristoffer. Vi firade nyår och hon klippte mig för hon är bäst!



Sedan åkte vi hem till mig och spelade SIMS all the day and all of the night och lyckades samla på oss en del disk



Det var ett kick-ass lov!
Imorgon ska jag hämta ut min biljett till URF, sen ska jag bara vänta ut kylan för det är ännu mer outhärdligt utan hår.

Och såhär ser min siluett ut numera by the way:



Who's your daddy?


RSS 2.0