Preserve your memories, they're all that's left you

HERREGUD HUR SKA JAG KUNNA FÖRKLARA MIN KÄRLEK TILL DESSA MÄN?!


Jag vill bara sitta hela, hela, hela natten och lyssna på Bookends Theme, men jag måste läsa typ 100 sidor i Sophies Val istället. Inget hemskt straff kanske, men jag skulle hellre läsa imorgon för just nu vill jag bara ha Simon & Garfunkels stämmor i huvudet.

In restless walks she´ll prowl the night

Känner lugnet med April Come She Will, glädjen med Confucius, kärleken med Oh Yoko! och styrkan med Dazed and Confused.



Har redan ångest inför snön som inte kommer förrän om över en månad, känner mig handikappad utan pengar på mobilen och saknar min kvinna.

In the middle of a cloud I call your name

John är bäst bäst bäst



Tänker inte skriva något om det hemska valresultatet och äckliga jävla fitt-SD eller om någonting annat än att John är bäst och att det var så länge sedan jag lyssnade på honom, på Oh Yoko! med munspelet och pianot och den där lena och kärleksfulla rösten som han har när han sjunger sina låtar till henne och jag förstår inte hur jag överlevt utan att lyssna på den.
Tänkte bara säga det.

Parantes


Vill bara att det ska vara över, men jag vill att det ska vara över på ett bra sätt

Skrev värsta långa inlägget om varför alla ska rösta, rösta rödgrönt, varför Vänsterpartiet är bäst och varför vi inte kan ha 4 år till av Alliansen.
Men jag tog bort allt.
Det lät för tråkigt, för PK och som ett upprepande på allt det som sägs överallt.

MEN, summa summarum:

RÖSTA för bövelen! En blank/ingen röst gör risken för att SD ska komma in i riksdagen större. Och det är inte bra av självklara anledningar.

En rödgrön röst är en röst för jämlikhet, rättvisa, solidaritet och jämställdhet. För en gratis välfärd utan vinstintressen (hatar den meningen, but it's true)! För jämnt fördelad föräldraledighet, att kunna vara sjuk utan att bli utförsäkrad, för medmänslighet och minskade klassklyftor. En politik som gynnar alla.

Kort och gott kan jag säga att Alliansen politik är egoistisk och handlar om pengar. Pengar. Pengar. Vinst och gynnar överklassen och ingen annan.
Hur förbannad jag än är så tror jag mer på att promota det jag tror på än att smutskasta det jag inte tror på, så jag ska inte skriva så mycket mer.

Men jag vill bara så gärna att alla ska gå och rösta! Detta är ett väldigt viktigt val, av många anledningar och jag får inte rösta. Det känns sjukt jobbigt.

Kan lägga till att jag är sjuk nervös och ångestfylld inför söndag. Och hoppfull!
Orkar inte med ännu en text om valet, för jag är faktiskt väldigt trött på det, men jag kommer börjar gråta om alliansen får fyra år till vid makten. Det har vi inte råd med. Det kommer inte gynna någon och gud vet vilka försämringar de skulle hitta på...
Detta blev ett väldigt virrigt och kort inlägg, men jag ville bara få det ur mig. Få något lite vettigt sagt mitt i allt detta.

Tänker avsluta med en låt av de alltid lika underbara Kreti & Pleti tillägnad "det nya arbetarpartiet"

Free


There's a silent, deadly message
In the wind that's meant for you
And the sleeping streets have closed their tired eyes

And the leaves that are green turn to brown

5000 rakblad i halsen, träningsvärk i lungorna, magen, ryggen, halstabletter i drivor, snor i näsan, mördande huvudvärk, avsaknad av röst och fulla flyttlådor på golvet utan ork att göra något åt det.
Det är så tomt att det konstanta hostandet studsar mellan de kala väggarna och ekot håller sig kvar i timmar.






Ligger i min säng och letar efter rösten.

Still raining, still dreaming

I natt drömde jag att jag hade en katt. Den var vit och grå. När jag satt i min soffa och gosade med den så förvandlades den till min bebis och jag blev tvungen att välja ut en massa böcker som jag skulle läsa för henne.

Sen drömde jag om Paul. Igen. Jag grät och han kramade mig. Han såg in i mina ögon. Igen.



Jag har feber och jag är så jävla rädd att SD kommer in i riksdagen. Så rädd.

RSS 2.0